Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Rock & Jazz TÓTH VERA & Budapest Jazz Orchestra - koncert


Margitszigeti Szabadtéri Színpad

2021. május 22. 20:00

Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra mostanra összenőtt fogalom lett a magyar zenei palettán. Koncertsorozataik a közönség egyik kedvenc szórakozásává váltak. Most egy újabb zenei csemegével állnak ki a Nagyérdemű elé. Vendég: Pásztor Anna és Vitáris Iván

Rock & Jazz Tóth Vera koncert

Vendégek:
Pásztor Anna (Anna & The Barbies)
Vitáris Iván (Ivan & the Parazol) – Budapest Jazz Orchestra

Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra mostanra összenőtt fogalom lett a magyar zenei palettán. Koncertsorozataik a közönség egyik kedvenc szórakozásává váltak.

Most egy újabb zenei csemegével állnak ki a Nagyérdemű elé.

Vera hitvallása az, hogy a zene jövője, megújulása stílusok “összeengedésében” is rejlik, mindezt igyekszik ízlésesen tálalni. Estjeiket laza elegancia szövi át, ami legfőképpen a big band műfaj velejáró tulajdonsága, de Vera természetéből is ez sugárzik egy kis humorral párosulva.

Két színes egyéniségű művészt hívtak magukhoz énekelni:

Egyikük Pásztor Anna az Anna & the Barbies frontasszonya, aki extravagáns stílusát, nőies finomságait, a költészetét, különleges hangját, őrületes energiáit csillogtatja meg a színpadon. Másikuk Vitàris Iván, az Ivan & the Parazol frontembere, aki mindig időutazásra hív hangjával és megjelenésével, hisz a hetvenes évek nagy rock, vagy angol szász zenei frontembereinek tulajdonságai reinkarnálódtak benne, melyek a bohémságával, brilliáns tehetségével és egyedi orgánumával párosulnak.

A koncerten elhangzó dalok klasszikus big band hangszerelésre, a swingre épülnek, ehhez jön még egy kis blues, pop, rock, funk, a szereplők stílusa pedig összekeveredik ezzel és egy rendezett kavalkád alakul ki.

Ezt az izgalmas estet azoknak ajánljuk, akik szeretnek igazán sokszínű zenei csemegét hallgatni, akik egyszerre nyitottak az újra, a régire, a különös fazonokra, a jazzre, és ne feledjük, a szeretetre, hisz az énekesek az életben is nagyon jó kapcsolatot ápolnak és ez még közelebb hozza őket a közönséggel.

A produkció szervezője és producere: Margitszigeti Színház Nonprofit Kft.


2021. május 22. szombat 20:00 (esőnap: május 25.)